С брака на Джон Траволта и Кели Престън може би е свършено 25.05 | 16:54

Разводът ще струва на звездата от „Брилянтин” 200 млн. долара

От Кремена Бедерева

Последните две седмици Джон Траволта плаваше в размирни води, поради повдигнатите срещу него обвинения в сексуален тормоз, а светът се чудеше защо съпругата му мълчи. Сега, след като обвиненията срещу звездата от "Брилянтин” бяха оттеглени, съпругата му е решила повече да не бъде пасивна към случващото се и е подала молба за развод, съобщи американският таблоид National Enquirer.

Седмичното издание публикува снимки от купон на актьора от 1997 г., на който той е облечен като жена – с бяла рокля, кафяв колан, руса перука и дори грим. От списанието уточняват, че скандалът ще струва на Траволта развод, възлизащ на 200 млн. долара.

Таен източник на седмичника посочва, че Кели Престън знаела за двойствената сексуалност на мъжа си от години, но не правела проблем досега. След като личните снимки на съпруга й станали публично достояние обаче, те сметнала, че "чашата е преляла” и решила да се разведе с мъжа си.

От друга страна, приятели на звездната двойка, опитали да опровергаят слуховете за развода й, като посочили, че жената на звездата от "Криминале” се борела със спекулациите за сексуалността на мъжа си от години и вече се е научила да ги игнорира.

Изданието посочва още, че евентуалния холивудски развод ще причини много повече проблеми след себе си, освен финансовите. Причина за това твърдение е фактът, че Джон Траволта и съпругата му, както голяма част от актьорския елит, са част от сектата на сциентолозите, а в процедурата по развод в нея далече не е улеснена.

Водещи

Най-четени