(СНИМКИ) CR7 даде 20 000 евро бакшиш след приказната почивка в Гърция 24.06 | 06:19

Звездата на Юве ходи за втора поредна година на ваканция в южната ни съседка, бръкна се с 8000 евро на вечер за ултра тузарска вила в Коста Наварино

От iNews.bg

Супер звездата на световния футбол – Кристиано Роналдо, продължава да си почива пълноценно преди старта на сезон 2019/20. Португалската суперзвезда на Ювентус отмаряше в Гърция – Коста Наварино, а компания му прави цялото му семейство.

Кристиано не е жалил никакви средства в южната ни съседка, за да може да се подсигури максимално комфорта на приятелката и децата му, като е заплащал по осем хиляди евро на вечер в Роян Вила Метони, една от най-луксозните вили в гръцкото градче. Къщата е разположена на 630 квадратни метра с гледка към морето и има всичко нужно за прекрасна ваканция. Същевременно Роналдо се радва на голям фитнес, спа-процедури, стая за почивки и мултимедийна стая.

Футболистът на италианския шампион останал толкова доволен от престоя си в Гърция и отношението и дори е оставил на персонала над 20 хиляди евро бакшиш, предава Fox Sport, цитиран от Гонг. От два дена пък Кристиано се е преместил с антуража си на френската Ривиера, където ще завърши ваканцията му преди предсезонната подготовка с Ювентус.

2166004

2166005

Водещи

Най-четени