Националният празник налага ограничения за движение в центъра на София 02.03 | 09:27

Някои от тях започват да важат още от днес следобед

От iNews.bg

Предвидените събития, с които ще честваме Националния празник - 3 март, налагат промени в движението в центъра на столицата още във вторник, 2 март.

От 14:00 часа на 2 март до 08:00 часа на 3 март се забранява престоят и паркирането на северозападната част от паркинга на пл. "Св. Александър Невски" между ул. "Оборище" и ул. "11 август";

От 08:00 часа до 12:30 часа на 3 март се забранява престоят и паркирането както следва:

- северозападната дъга на паркинга на пл. "Св. Александър Невски" между ул. "Оборище" и ул. "11-ти август"; - по ул. "Оборище” между пл. "Св. Александър Невски" и ул. "Г.С. Раковски”; - по ул. "11-ти август” между бул. "Княз Ал. Дондуков” и пл. "Св. Ал. Невски”; - по ул. "15-ти ноември” между бул. "Цар Освободител” и пл. "Св. Ал. Невски”

- на пл. "Николай Гяуров".

От 14:00 до 20:00часа на 3 март няма да може да се спира на пл. "Народно събрание"; югоизточната и югозападната част на пл. "Св. Александър Невски" и в участъка зад храм-паметник "Александър Невски".

Забранява се влизането на пътни превозни средства, както следва:

От 09:00 до 12:00 часа на 3 март по ул. "Оборище" между ул. "Г.С.Раковски" и бул. "Васил Левски"; по ул. "Московска" между ул. "Г.С.Раковски" и бул. "Васил Левски"; по ул. "15-ти ноември"; по ул. "11-ти август" между ул. "Оборище" и ул. "Московска"; по ул. "Париж" между ул. "Врабча" и ул. "Московска"; по ул. "Г.С.Раковски" между бул. "Цар Освободител" и бул. "Княз Ал. Дондуков", при навлизане и изтегляне на блоковете.

Няма да се пускат автомобили от 11:30 до 12:30 часа на 3 март по ул. "Леге" между бул. "Цар Освободител" и ул. "Съборна".

Коли няма да влизат от 14:00 до 20:00 часа на 3 март, както следва: по бул. "Цар Освободител" между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С.Раковски"; по ул. "15-ти ноември"; по ул. "Цар Шишман" между ул. "Аксаков" и бул. "Цар Освободител"; по ул. "Аксаков " между бул. "Васил Левски" и ул. "Цар Шишман"; по ул. "6-ти септември" между бул. "Цар Освободител" и ул. "Аксаков".

Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява охрана, постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища за горепосочените време и места.

Водещи

Най-четени