Посрещнахме 2021 с надежда за здраве и късмет 01.01 | 12:13

Някои излязоха по площадите в страната

От iNews.bg

Хора излязоха по площадите в страната, за да посрещнат Новата 2021-а година. Въпреки че навсякъде концертите бяха отменени, мнозина предпочетоха да отброят последните секунди от 2020 г. под открито небе и с надеждата за по-добра и по-спокойна нова година.

Въпреки отменения Новогодишен концерт, в София не липсваше празнично настроение. Събралите се пред храм-паметника "Александър Невски” гледат с надежда към 2021-ва.

"След толкова ужасна година, просто всичко нормално би било страхотно”, каза празнуващ.

В Пловдив пищна заря от три тепета озари небето точно в полунощ. Мнозина се събраха на площада пред общината и се хванаха спонтанно на хоро край коледната елха.

"Дойдохме, за да спазим традицията. Да покажем, че трябва да бъдем заедно всички”, посочи посрещаш новата година на площада.

Бургас посрещна с очакване 2021-а година. Стотици семейства излязоха на площада в града, за да отбележат новото начало. Заради пандемията тази година най-големите празници в Бургас бяха отбелязани с културни прояви, които се излъчваха онлайн, а спестените средства Общината ще дари на медиците за закупуване на предпазни средства

Водещи

Най-четени