Каназирева: Така наречените нови партии хвърлят държавата в тотален хаос 24.04 | 14:40

Изместват политиките, които са на дневен ред, с техните партийни интереси, казва още тя

От iNews.bg

"Така наречените нови партии със стари лица хвърлят в тотален хаос държавата. Явно се готвят за предсрочни избори”. Това коментира в предаването "Събуди се” на Нова телевизия депутатката от ГЕРБ Дани Каназирева.  

"Има бягане от отговорност да предложат политики, които са в дневния ред на обществото, и ги изместват с техните тясно партийни цели. Вчера Мая Манолова категорично злоупотреби с позицията си на председател на комисията по проверките. Това нейно поведение е а ла "Костинброд”. Тази нейна комисия до нищо не може да доведе, освен до поредния скандал, който да й помогне за минаването на 4-процентната бариера на евентуалните предсрочни избори”, коментира Каназирева.  

Акцията на Манолова в "Булгартрансгаз” била "евтин популистки ход” срещу ГЕРБ, смята още депутатката.

"Най-прекият път за ревизия и проверка е да съставят стабилно правителство. Влизайки техните министри в министерствата ще имат достъп до всеки документ и ще могат да направят анализи и да сезират компетентните органи”, заяви Каназирева.

Тя обвини "Има такъв народ” в "отстъпление” по темата с мажоритарния вот.

"Той щеше да мине, защото ние заявихме категорична подкрепа”, коментира Каназирева. "Това е страх, че при едни мажоритарни избори може изобщо да не влязат в парламента”.

Водещи

Най-четени