Представящ се за полицай спря нагло на инвалидно място, но бързо си го получи 23.07 | 17:51

По нареждане на директора на Областната дирекция на полицията под тепетата - ст. комисар Йордан Рогачев, служителите на Пътна полиция са установили водача - 39-годишният бизнесмен Яшар Русков от Пазарджик. Съставен му е акт , а глобата която ще трябва да заплати е 200 лева

От iNews.bg

Пловдивската полиция издири и наказа водача на мерцедес, спрял на място за инвалид в Мол "Пловдив". Вчера клегите от сайта trafficnews.bg показаха снимки на бял мерцедес с пазарджишка регистрация, паркиран в зона за инвалиди в търговския център. На обзорното стъкло на автомобила наблюдателен читател бе открил и стикер на Международната полицейска асоциация. 

По нареждане на директора на Областната дирекция на полицията под тепетата - ст. комисар Йордан Рогачев, служителите на Пътна полиция са установили водача - 39-годишният бизнесмен Яшар Русков от Пазарджик. Съставен му е акт , а глобата която ще трябва да заплати е 200 лева.

Мъжът не е бил полицейски служител, нито е членувал в Международната полицейска асоцияция /IPA/. Стикерът бил останал от предишен собственик, пазарджиклията го оставил. 

Русков е редовен клиент на пътна полиция. Той има 20 години стаж зад волана и над 30 нарушения. Получил е 15 електронни фиша за превишена скорост. 

Водещи

Най-четени