Седмицата: Неочакван обрат по темата с партийните субсидии 23.06 | 13:30

Страхът от икономически зависимости ли стопира гласуването на финансовата схема „лев за глас“, с допълнителни дарения, или пък политическите договорки се разминаха в определянето на цената?

От iNews

Неочакван обрат по темата с партийните субсидии. Страхът от икономически зависимости ли стопира гласуването на финансовата схема "лев за глас", с допълнителни дарения. Или пък политическите договорки се разминаха в определянето на цената?

И застрашена ли е демокрацията от диктата на парата?

Проверяващи установиха нарушения по схемите с "къщите за тъщи". Междувременно, давностният 5-годишен период, в който са задължени да приемат гости, за голяма част от проектите, вече е изтекъл.

Парламентът ни защити от шума по морето на открито, а природозащитници разпънаха палатков лагер пред президентството, с настояване за вето върху поправките в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие.

Суперкомпютър ще заработи в София. Новината обаче беше засенчена от информацията за изложба от фалшификати, подредена в столична галерия, скандалът за която стигна чак до Лондон.

Автор: Наталия Ганчовска, БНР

 

Водещи

Най-четени