Задържаха двама при спец акцията в Студентски град 04.10 | 14:30

Справка показва, че 24-годишният е с множество криминалистически регистрации

От iNews.bg

Криминалисти на СДВР задържаха двама мъже за притежание на наркотици при спецакцията в Студентски град. Образувано е досъдебно производство, работата по което продължава под ръководството на СГП, съобщават от пресцентъра на МВР.

Специализираната полицейска операция за противодействие на наркоразпространението е проведена вчера в района на Студентски град. Акцията е осъществена от криминалисти на Седмо РУ, под наблюдението на Софийска градска прокуратура. В хода ѝ са задържани двама мъже на възраст 22 и 24 години, от които при обиск за иззети различни наркотични вещества. Последвали процесуално – следствени действия в обитаваните от тях квартири на територията на София, където двамата живеели без адресна регистрация. Там са намерени и иззети големи количества различни по вид наркотични вещества, чиито вид ще се уточнява в рамките на назначените експертни изследвания.

Справка показва, че 24-годишният е с множество криминалистически регистрации.

По случая е образувано досъдебно производство. Мъжете са задържани с полицейска мярка до 24 часа. Работата по случая продължава под надзора на Софийската градска прокуратура.

Водещи

Най-четени