Пенсионер от Пловдив е новият тото печеливш с 5 почти милиона лева, които ще получава на порции 15.10 | 12:30

Фишът, донесъл голямата печалба на бившия учител, бе пуснат в тотопункта в знаковия квартал Кючук Париж, до Събота пазара. Той е бил на стойност 7,20 лева

От iNews.bg

Бивш учител е новият тотомилионер на Пловдив. Късметлията, който спечели джакпота от 4 958 850 лева, е пенсионер и е редовен участник в игрите на Български спортен тотализатор.

"Човекът представи печелившия фиш преди няколко дни”, съобщиха от тотализатора.

Фишът, донесъл голямата печалба, бе пуснат в тотопункта в Кючук Париж, до Събота пазара. Той е бил на стойност 7,20 лева.

Късметлията вече е дал банкова сметка, в която му е преведена сумата от 200 000 лева. Останалите пари ще получи разсрочено – между 30 и 50 хиляди лева на месец в продължение на 11 години според размера на джакпота.

От спортния тотализатор обясниха, че печалбите не се облагат с данък. Освен това парите се унаследяват, така че ако нещо се случи с човека, неговите наследници ще продължат да ги получават всеки месец.

"Да е жив и здрав човекът, дълги години да си ги харчи. Да има спокойни старини и да помогне на роднините си”, пожелаха от Български спортен тотализатор на късметлията.

Най-четени