Манолова: Имаше безобразно и безнаказано купуване на гласове 03.11 | 23:30

Според данни на нейния щаб разликата й с Фандъкова е далеч по-малка

От iNews.bg

Благодаря на хората, които гласуваха за мен, близо 170 000 души. Благодаря на всички, които гласуваха по съвест. Останалите знаят колко струва съвестта им", каза на пресконференция тази вечер Мая Манолова, цитирана от БНТ.

Тя заяви, че ще коментира окончателните резултати, след като бъдат обявени, защото според паралелното преброяване, което правят от нейния щаб, разликата е под 3%.

"Наистина дадох всички от себе си в една трудна, жестока и нечестна кампания", каза тя.

Манолова заяви, че не се страхува от загубата, от принудата, от директните заплахи, от силовото постигане на резултат. "Страх ме е от думите "нищо не мога да направя", коментира още тя.

Според нея е имало безобразно и безнаказано купуване на гласове. Станали сме свидетели на силово каране на хора да гласуват, каза тя. Органите не са реагирали на конкретните сигнали, подадени от щаба на Манолова.

"Спечелиха гражданите. За първи път от 14 години в София имаше балотаж. Гражданите поискаха истински дебат за столицата. Хората повярваха, че промяната е възможна. София показа, че може да се обедини", заяви още загубилият балотажа кандидат.

Водещи

Най-четени