Двойният убиец се спънал и застрелял дъщеричката си, без да иска 01.11 | 09:20

Показанията му били хаотични и противоречиви, не помнел нищо

От Ани Романова

Обвиненият за убийството на 23-годишнта Дарина Министерска и 1-годишната си дъщеричка Викторио Александров все пак е дал някакво обяснение пред разследващите, поне за гибелта на малкото дете.

Като цяло показанията му били хаотични и противоречиви.Обяснил, че не помни нищо от убийствата. Измежду твърденията, че не помни нищо обаче дал някакво обяснение за стрелбата по дъщеричката си – не искал да я убива, но се бил спънал в тъмнината, без да иска натиснал спусъка и така уцелил детенцето, предава "24 часа".

Самият той, пък написал писмо до родителите си, в което обяснява, че много обича детето си и няма да допусне нищо лошо да ѝ се случи. То бе показано от родителите му, но тепърва ще бъде изяснявано дали е истинско и дали убийствата са били планирани.

Както вече е известно убийството стана в понеделник вечер. Полицията първо се отзова на сигнал за стрелбата в ж.к. "Надежда" срещу момичето, около 18 часа. 26-годишният Александоров избягал с автомобил "Фолксваген Голф" с момиченцето. След това хванал такси от ж.к. "Хаджи Димитър", около 19 часа, което го закарало до Горни Богров. Там той и детето хванали в посока безлюдна поляна, като между 20 и 23:30 часа се крили в изоставена постройка. Кога е произвел изстрела срещу детето засега още не е напълно ясно.

Водещи

Най-четени