Лукарски: Ал. Йорданов едва ли ще разхожда белите си хавлиени чорапи в Страсбург 02.04 | 13:16

След него в листата са доста по-разпознаваеми политически фигури, смята той

От iNews

"Като гледам листата на ГЕРБ, все повече ми изглежда, че "гражданската квота” на Цветанов, лицето Сашо Йорданов, няма да има удоволствието да разхожда белите си хавлиени чорапи и да упражнява руския си в Европарламента!" Това написа на страницата си във Фейсбук бившият лидер на СДС Божидар Лукарски.

"След него в листата са доста по-разпознаваеми политически фигури като Лили Павлова и Ивелина Василева! Да не говорим, че всеки активен седесар би гласувал за главния си секретар Илия Лазаров, макар и последен в листата, отколкото за парашутиста на Цецо!", казва той. 

Напомняме, че ГЕРБ и СДС се споразумяха да участват с единна листа на предстоящите европейски избори на 26 май, а на 28 март бе съобщено, че бившият председател на парламента и посланик Александър Йорданов ще бъде водещият представител на СДС в листата на ГЕРБ за европейските избори.

Той ще е поставен на 6-о място, което се смята за избираемо. Според премиерът Бойко Борисов това е знаков човек за СДС и кандидатите ще работят за всички кандидати и няма да допускат номерца с преференциите.

Водещи

Най-четени