Бившите политически партньори на Бареков си направиха нов политически съюз 15.01 | 14:46

Парламентарната група на БДЦ остава в пълния си състав

От iNews.bg

Бившите политически партньори на Николай Бареков оси направиха нов политически съюз "Български демократичен център" (БДЦ). 

Това заяви  говорителят на БДЦ Любен Дилов – син.  В новата формация влизат Лидер", Земеделски Народен Съюз, Български Демократичен съюз - Радикали, Съюзът на Свободните Демократи и Движение Гергьовден"

На 22 февруари 2015-а година БДЦ ще проведе общ форум, свикан на делегатски принцип от партиите учредителки, на който ще се обявят програмните намерения и как точно ще се яви формацията на предстоящите местни избори. 

 явим на предстоящите местни и президентски избори, каза Петър Петров, народен представител от ПГ Български демократичен център и организационен секретар на Партия ЛИДЕР.

"Парламентарната група на БДЦ се състои от 14 души. Тя има собствен правилник за работа и ръководство, които е избрала и гласувала сама. Всички членове на парламентарната група декларираха, че остават в нея, независимо към коя политическа информация принадлежат. Подчертаваме това, за да разсеем слуховете, че това е една осиротяла парламентарна група, гравитираща около политически формации, различни от тези, които я вкараха в парламента. За нас има пълно покритие между предизборните ни заявления и сегашното поведение на групата" , заяви Любен Дилов – син пред медиите в народното събрание.

Водещи