Борисов: Кръстникът Румен Радев направи така, че държавата изпадна в хаос 02.08 | 18:45

Той реагира и на изказване на служебния министър Кирил Петков, който каза пред бТВ, че са спрели парите на ДПС и ГЕРБ

От iNews.bg

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Губеш. Той излъчва на живо във Фейсбук.

Припомняме, че към края на юли ураганeн вятър отнесe покриви на къщи в софийското село. Изпълнителната комисия на ГЕРБ отпусна от партийната субсидия 100 000 лева, за да помогнат за справяне с щетите.

Кръстникът Румен Радев направи така, че държавата изпадна в хаос. Слави Трифонов и той говори за хаос, посочи Борисов.

Той реагира и на изказване на служебния министър Кирил Петков, който каза пред бТВ, че са спрели парите на ДПС и ГЕРБ.

Нямаме ние никакви пари и нищо не сме получавали, заяви той.

Ковид вълна, финансова криза, мигрантска вълна, икономическа криза, а Бойко Рашков ходи при на кмета жената, заяви експремиерът.

Утре събирам изпълнителната комисия и ще решим, че нито ще подкрепяме това правителство, нито ще участваме в каквото и да било, каза той.

Сега така се изпокараха, че и след избори пак не могат да направят коалиция, смята Борисов. Няма как да се направи после правителство и Румен Радев е основният виновник за това. Как сега ще отиде Христо Иванов, като му казаха, че е четвърти, че е толкова малък. Корнелия няма избор...а аз дойдох да видя тук какво е направено, покриви са направени. Ние каквото сме могли, сме направили. Другата къща пък да я направи Румен Радев, но той не се весва тука, а в Залцбург отишъл на Дон Джовани, на опера, високо интелектуално..., коментира Борисов.

Водещи

Най-четени