Борисов: Хората разбраха каква подмяна им беше предложена (НА ЖИВО) 20.07 | 11:15

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е на живо във Фейсбук профила си. Той коментира резултатите на изборите, критикува и ваксинационния процес

От iNews.bg

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е на живо във Фейсбук профила си. Той коментира резултатите на изборите, критикува и ваксинационния процес. 

"Разликата накрая трябваше да я натъмянават, за да може ИТН да излезе малко пред нас. За разлика от другите, причиних си да гледам Христо Иванов сутринта, мънка, сега можело да се правят компромиси, а когато не ни стигаха гласовете за Ф-16, това, че ни подкрепиха ДПС, беше тъмна, гадна сделка. Като гледам болницата във Варна и в МВР, назначават хора на "Да, България"", коментира Борисов за изборите. 

"Искам, като отидете в парламента, да се съсредоточите в една цел. Тази цел касае живота, образованието, здравето и икономиката. С ужас наблюдавам как във Франция се готвят за четвърта вълна, бездействието, а за морала и корупцията на Кацаров, Радев и компания и че продължава да не го маха, цялата страна видя, че Кацаров е лъжец. Най-вероятно са минали през някоя пицария и са разменили някакви торбички, отдавна Кацаров, в модела "Борисов", щеше да е махнат. 

"Осигурихме 3 млн. ваксини, Богдан не са го изчегъртали, въртеше се като вентилатор, защо се молих за ваксини, за да ги хвърляте и подарявате ли? Затова много ми се иска да възстановим ваксинационния процес. В момента сме на 15%. Вече в Европа минаха 50-60-70%, в един момент ще се окаже, искам всички да се ваксинирате, като личен пример, не съм се ваксинирал досега,  само защото доц. Кунчев ми казва, че при наличие на толкова антитела, ще се разбушувам. Въпреки това всички трябва да дадем пример и да се ваксинираме. Те, за да ми отмъстят, затвориха зелените коридори. Така че, всички усилия и там, обърнете се към другите парламентарни групи и ако това може да стане закон и начин за действие, особено в тези сфери, където колабирането беше чудовищно за хората, кина, театри, спортни мероприятия, и да стоят милиони ваксини само, защото имаме един некадърен служебен министър, незнам кой го е завел при Радев, е престъпление", продължи Борисов.

Водещи

Най-четени