Борисов докато обикаля Габровско: На дебата в САЩ се обиждаха жестоко, успокоих, че така е нормално и в България ВИДЕО 04.10 | 13:02

„Сегашните демократи, техните родители ни смазваха. Виц не можеше да се каже срещу бай Тошо. За виц арестуваха", сподели премиерът

От iNews.bg

Недоволни винаги ще има, но щом могат да изразяват недоволството си, значи има демокрация. Tака премиерът Бойко Борисов коментира Четвъртото велико народно въстание.

"Сегашните демократи, техните родители ни смазваха. Виц не можеше да се каже срещу бай Тошо. За виц арестуваха", сподели премиерът, но забрави да спомене, че беше лична охрана на някогашния тоталитарен лидер. После добави:

"Гледа ли дебата в Щатите колко политически беше, с какви епитети са замерваха. Даже след този дебат се успокоих, че и в България е нормално така да се обиждат хората".

Борисов посети заедно с вицепремиера Томислав Дончев новата църква на Габрово, изградена с държавна помощ. Той коментира и заплахата от коронавируса с думите, че в бюджета за здраве са дадени с 460 млн. лева повече за догодина, а социалните работници и служителите в РЗИ са получили по 30% увеличение на възнаграждението заради работата си на първа линия. Борисов потвърди, че София няма да се затваря както испанската столица Мадрид.

 

Водещи

Най-четени