Пеканов с първи думи и обещания като министър 02.08 | 09:04

Младият експерт благодари на държавния глава за доверието и изразява увереност, че с много труд и целенасочени действия може да се донесе успокоение в предизвикателните времена и да се помогне на институциите да работят в полза на обществото

От iNews.bg

"Встъпвам с ясна представа за трудностите, пред които ще бъдем изправени. Ще работим усилено, с компетентност и грижа за хората, за да гарантираме, че България ще премине през поредните турбуленции".

Това написа във Фейсбук профила си Аатанс Пеканов, посочен в служебния кабинет като вицепремиер по управление на европейските средства.

"Усилията ми в идните месеци ще бъдат насочени към изпълнението на Плана за възстановяване и устойчивост, оперативните програми, както и европейските теми като цяло", добави той.

Пеканов благодари на държавния глава за доверието и изразява увереност, че с много труд и целенасочени действия може да се донесе успокоение в предизвикателните времена и да се помогне на институциите да работят в полза на обществото, така че то да бъде по-сплотено и успешно. 

Водещи

Най-четени