Божков: Партията ми ще бъде първа или втора политическа сила, идвам си веднага след вота 06.07 | 14:06

Бившият хазартен бос изрази мнение, че партията на Слави Трифонов вече не е негова

От iNews.bg

Укриващият се в Дубай  Васил Божков  твърди, че партията "Има такъв народ" вече не принадлежи на Слави Трифонов. Бизнесменът даде интервю за ТV1, каза отново каза, че планира да се прибере в България веднага след парламентарните избори на 11 юли.

Божков очаква партията му "Българско лято" да е първа или втора политическа сила, а своята роля вижда като председател на парламентарната група.

Попитан за разговорите си преди година и половина с шоумена, той каза, че темата е била новата тогава телевизия на Трифонов и бъдещият му политически проект. 

"Бях заинтересуван от проекта му и трябваше разговорът ни да продължи, за да го подкрепя, но така и не се състоя. Моята подкрепа може да е не само финансова, а с влияние, да привличам хора, да организирам структури, което Слави не знае как се прави. Той все пак е шоумен", каза Божков.

"Може би партията вече не принадлежи на Слави. Вижте, че той не иска да е депутат, не желае да е премиер. Кой решава в партията? Дано не съм прав, но партията на Слави е реплика на статуквото. Тя вече не принадлежи на Трифонов", обясни Божков.

Водещи

Най-четени