Шофьор почина зад волана в Благоевград 05.03 | 13:12

Инцидентът е станал на паркинга между болница и поликлиника

От iNews.bg

Шофьор почина зад волана в Благоевград днес. 40-45 годишен мъж бе открит мъртъв на паркинг в автомобила му с работещ двигател, предаде БГНЕС. Сигналът е подаден към 10:20 ч. тази сутрин от паркинга между поликлиниката и частната болница. Преминаващи забелязали, че мъжът се е облегнал назад, а двигателят на лекия му автомобил Рено Сценик работи. Смъртта му е констатирана от екип на Спешна помощ.

Мъжът е починал докато маневрира, търсейки място на паркинга, връщайки се или отивайки на лекар. Направен бе оглед от криминалисти, според данни на този етап, смъртта му не е насилствена. Най-вероятно става дума за инфаркт или белодробна тромб-емболия. Близките на починалия са уведомени. Точната причина за смъртта му ще бъде установена след аутопсия от съдебен лекар.

Личните лекари в поликлиниката днес не работят. Проверява се информацията, че снощи починалият е идвал на преглед в неотложния кабинет, разположен на втория етаж в поликлиниката. Направен е оглед от криминалисти,. Според данни на този етап, смъртта му не е насилствена. Най-вероятно става дума за инфаркт или белодробна тромб-емболия. Близките на починалия са уведомени. Точната причина за смъртта му ще бъде установена след аутопсия от съдебен лекар.

Водещи

Най-четени