Христо Иванов с нов рейд - този път отиде до ТЕЦ "Варна" на Доган (ВИДЕО) 21.07 | 12:30

Наскоро Иванов с лични действия показа как Националната служба за охрана забранява достъпа на граждани до обществен плаж, който се намира непосредствено до лятната резиденция на Доган. Акцията му беше подета от граждани и доведе до масови протести

От iNews.bg

Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов продължава със смелите акции, които целят да осветлят страшните далавери з амилиарди в държавата, които си позволяват политици и олигарси. След Росенец, сега той се включи на живо пред ТЕЦ "Варна" в профила си във "Фейсбук", за да разкаже как държавата подпомага финансово компанията, в която съсобственик е почетният председател на ДПС Ахмед Доган.

Дружеството досега печелеше главно от участието си в схемите за студен резерв, при които без да работи получава финансиране от държавата, за да осигури мощности в готовност при нужда.

Наскоро Иванов с лични действия показа как Националната служба за охрана забранява достъпа на граждани до обществен плаж, който се намира непосредствено до лятната резиденция на Доган. Акцията му беше подета от граждани и доведе до масови протести.

В резултат на тях премиерът Бойко Борисов обяви мерки за разграничаване от ДПС и Доган, сред които и отмяна на търговете за студен резерв като финансирането ще се пренасочи към държавната ТЕЦ "Марица изток 2".

Водещи

Най-четени