Костов лепна диагноза на Цветанов: Недобро здравословно състояние 24.01 | 11:53

ДСБ лидерът възмутен, че министърът страдал за обич

От Филипа Тодева

Човек наистина трябва да е загубил контрол върху нервите си, за да говори кой го обича и кой не го обича и да страда от трибуната за това, че не го обича. Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов в отговор на Цветан Цветанов, който по-рано се оплака, че Костов не го обичал.

Според тъмносиния лидер вицепремиерът е загубил контрол върху нервите си и твърденията му са за доста смущаващи обстоятелства, предаде агенция "Фокус".

"Тръгнахте да се жените за дъщеря ми и да говорите за някаква обич. Човек наистина трябва да е загубил контрол върху нервите си, за да говори кой го обича и кой не го обича и да страда от трибуната за това, че не го обича. Никой нито ви обича, нито ви мрази", каза той.

Костов обясни, че Синята коалиция, а вероятно и цялата опозиция са снели доверието си от Цветан Цветанов, но като политическо отношение, което няма нищо общо с женитбите на дъщерите му.

"Всички тези неконтролирани приказки показват в колко недобро здравословно състояние се намирате”, коментира Костов.

Михаил Миков от "Коалиция за България" помоли водещата пленарното заседание Менда Стоянова да следи за уравновесеността на "субектите, които застават на трибуната и когато изпадат в особени емоционални състояния да ги подсещате коя е точката в дневния ред”.

Водещи

Най-четени