Жесток побой с дървена дъска в Студентски град 25.06 | 12:20

Предвид високата обществена опасност на деянието, наблюдаващият прокурор е постановил задържането на обвиняемия за срок до 72 часа

От iNews.bg

Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано и се води досъдебно производство срещу мъж, нанесъл средна телесна повреда на жена.

На 23.06.2021 г. около 17.30 часа, в град София, ж.к. "Студентски град", ул. "Професор д-р Иван Странски", в непосредствена близост до голяма търговска верига, чрез нанасяне на удар с дървена дъска в областта на главата обвиняемият Д.Р. причинил на А.Н., средна телесна повреда.

В хода на разследването са събрани доказателства, че деянието е извършено от Д.Р., на 38 години. Изготвено е постановление за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл. 129, ал.2, вр. ал.1 от НК.

Предвид високата обществена опасност на деянието, наблюдаващият прокурор е постановил задържането на обвиняемия за срок до 72 часа.

Предстои утре, 26.06.2021 г., да бъде внесено искане в съда за разглеждане на делото за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража".

Водещи

Най-четени