Ученик бере душа след бой пред бургаска дискотека 21.02 | 17:13

Нападателят е 21-годишен софиянец, полицията го търси

От iNews.bg

Ученик е с опасност за живота, след като е бил бит от младеж пред бургаска дискотека. Инцидентът е станал миналата сряда, пострадалият е бил със счупен нос. Впоследствие обаче се е влошил. Нападателят му е установен от полицията, но все още не заловен. Издирва се, съобщиха от полицията в морския град.

На 14 февруари в Първо Районно управление – Бургас е получено съобщение за това, че на 11.02.т.г. Около 05:30 ч. сутринта в района на дискотека "Астория”, възникнал инцидент, при който са нанесени три удара в областта на носа на 18 годишен бургазлия. В резултат на тях младежът получил счупване на носни костици и е приет за медицинско лечение.

В Първо Районно управление – Бургас е представено медицинско свидетелство за получена лека телесна повреда. Установена е самоличността на извършителя на деянието – това е 21 годишния Р.Н., с постоянен адрес - София, който към момента се издирва от полицейските служители на ОДМВР – Бургас.

Междувременно състоянието на пострадалия 18 годишен младеж се влошава. Настанен е в отделение "Реанимация” на УМБАЛ - Бургас, с опасност за живота, като спешно се нуждае от кръвопреливане. В Първо Районно управление – Бургас е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда. Събраните по случая материали ще бъдат докладвани в Бургаска районна прокуратура.

Водещи

Най-четени