Новият шеф на АПИ обеща ревизия на строежите и ремонтите, защото пътищата у нас били "лоши" 28.05 | 17:40

Това, че в момента строим магистрали е много хубаво, но има едно много голямо "но", на което аз ще обърна сериозно внимание и това е качеството, зарече се Апостол Минчев

От iNews.bg

Новият шеф на Агенция "Пътната инфраструктура" обяви пред БТВ, че ще има ревизия на договорите за строеж и ремонт на пътища. В първото си телевизионно интервю инж. Апостол Минчев посочи, че ще провери детайлно всеки един договор за строителство на пътища.

Новото ръководство ще се съсредоточи и върху качеството на пътната мрежа. "Темата "Автомагистрали" е много сериозна. Пътищата в България са в лошо състояние като цяло и е необходимо много работа, много пари. Това, че в момента строим магистрали е много хубаво, но има едно много голямо "но", на което аз ще обърна сериозно внимание и това е качеството. Това е нещо, което до момента е големият минус", отбеляза инж. Минчев.

Новият шеф на АПИ обясни, че в първия си работен ден вече е провел дълъг и полезен разговор с предшествениците си. "Вече 31 години работя в бранша, бил съм на най-различни постове и длъжности, позиции и екипи, познавам повечето хора в бранша", отбеляза той.

Водещи

Най-четени