Кметът на Белица вдига заплатите на ваксинираните служители 30.11 | 10:45

"Аз съм фен на науката и съм ваксиниран с три дози. Моите близки също са ваксинирани. Служителите на общината сме слуги на народа и трябва да бъдем здрави", е мнението на Радослав Ревански

От iNews.bg

Кметът на Община Белица - депесарят Радослав Ревански, увеличава с 20 процента заплатите на ваксинираните служители, съобщава на сайта си Общинската администрация.

Ревански, който е с три дози ваксина, е апелирал за масова ваксинация, във връзка с епидемичната обстановка в страната и предизвикателството, което отправя новия щам.

"Аз съм фен на науката и съм ваксиниран с три дози. Моите близки също са ваксинирани. Служителите на общината сме слуги на народа и трябва да бъдем здрави. Желателно е хората да се ваксинират, да спрат да се интересуват от фалшивите новини. Само така ще работи икономиката и ще се върнем към нормален живот", това заяви кметът на Белица Радослав Ревански заяви в "Твоят ден" по Нова тв.

Той информира, че заплатите на администрацията ще бъдат увеличени с 10%, а на тези, които се ваксинират срещу коронавирус с 20% със задна дата.

Кметът каза, че няма проблеми с логистиката и от общината са готови да осигурят ваксинация на всеки, който поиска.

Водещи

Най-четени