Братче и сестриче са жертвите на жестокото убийство в Сандански 20.11 | 07:26

И майката, и бащата, на двете деца са в ареста, неофициално се подозира, че убиецът е жената

От iNews.bg

Продължава разследването за убийството на две малки деца на 3 и 5 години в Сандански. Кървавата трагедия се разиграва вчера вечерта. По информация на Нова телевизия са задържани майката и бащата на убитите деца.

Двамата в момента са в развод. Жената от няколко месеца е работила като касиерка в училище, а бащата е горски служител. По неофициална информация за жестокото деяние е заподозряна майката на децата.

"Има започнато досъдебно производство за убийство. Касае се за двойно убиство на дете на 3 г. и дете на 5 г. - братче и сестриче. Извършват се активни действия по разследването. На този етап не бихме могли да ви дадем повече информация, освен, че имаме насоки за извършителя на престъплението и има задържано лице”, посочи Весела Стоилова от Окръжна прокуратура Благоевград.

"Сигналът е подаден в полицията около 17:30 часа и колегите са реагирали моментално”, заяви Дойчин Дойчинов,  директор на ОДМВР Благоевград. – "Кой го е подал?”- "На този етап не можем да коментираме повече”,  заяви той.

Водещи

Най-четени