Много неизяснени въпроси около убиеца в Нови Искър 08.01 | 12:35

Засиленото полицейското присъствие в село Луково остава

От iNews.bg

Остава засилено полицейското присъствие в село Луково след като беше открито тялото на мъж прострелян в главата. ДНК експертиза ще установи дали това е издирваният за шесторното убийство в Нови Искър. И днес униформените продължават да проверяват всички, които искат да влязат или излязат от село Луково, въпреки че вчера разследващите съобщиха, че са открили труп на мъж, който се е самоубил, предаде БНТ.

Самоубийство е станало в изоставена вила със счупени прозорци и то само на около 500 метра от къщата, в която се счита, че заподозреният за жестокото убийство от Нови Искър се е самонастанил. До този момент разследващите не са го открили, защото целият терен е бил е разделен на квадранти и полицията е проверявала периметъра на части, така че просто вчера е дошъл моментът да стигнат до тази изоставена постройка.

Остават и много неизвестни, като например кога мъжът се е самоубил. На този етап не се знае дали оръжието, намерено в реката на самоубилия се мъж е същото, с което е извършено жестокото убийство в Нови Искър. Разследващите казаха, че по дрехите, намерени в изоставената постройка, се счита, че най-вероятно мъжът, който се е самоубил, е Росен Ангелов. Предстоят експертизите, остава отцепен периметърът и проверките на място.

Водещи

Най-четени