Слави Трифонов: Показвам се по телевизията, когато има за какво 17.06 | 19:19

Лидерът на „Има такъв народ“ се срещна със студенти в Пловдив

От iNews

Показвам се по телевизията когато има за какво. Човек се показва когато има какво да каже. Това заяви лидерът на "Има такъв народ" в Пловдив на среща със студенти.

Зам.-председателят на партията Тошко Йорданов няколко пъти прикани студентите да задават въпроси на Трифонов, за да се разбулят слуховете около него, пише "Монитор".

"От 28 години сме заедно с Тошко Йорданов, гласуваш за Слави получаваш хората на Слави", каза Трифонов. По думите му изборите, които предстоят са в реда на нещата.

"Смятам, че човек трябва да е искрен. Забележите колко от лидерите на партиите се кандидатират и после се отказват. Отговорността която нося не е, от както съм депутат, а от когато сме тръгнали да реализираме този проект. Като съм отвън парламента даже ще мога да взимам по виждам нещата по по- обективен начин. Отсъствието ми от парламента не променя отговорността ми", заяви Трофонов.

По думите му всеки българин ще може да гласува, а с промените в ИК дали това конституционно право. "Машинното гласуване ограничава купения вот и новите технологии не бива да се срамуваме и страхуваме. Ще направим всичко възможно да има електронно гласуване още в следващия парламента", подчерта лидерът на ИТН.

"Изборите ще са по- обективни, но няма да изчезне корпоративния вот. Имам информация, че предишния договор на "Сиела норма" с ЦИК е за прокуратурата", каза от своя страна Тошко Йорданов.

"Джипката е напълно излишна демонстрация. Трябва министър- председател да е човек, който няма нищо общо с образа на този, който бе до сега", каза Слави Трифонов.

Водещи

Най-четени