Делян Добрев: Няма кръвен данък по пътищата 16.09 | 10:44

Съдя Йончева, доходите растат, безработицата намалява, за здраве ще плащаме малко повече, защото е скъпо, бяха тезита на депутата от ГЕРБ

От Ани Романова

"Преди имахме по 1000 жертви на пътя, сега имаме по 600. За какъв кръвен данък говори Йончева?! Имаме прекрасна инфраструктура.", говори в студиото на "Събуди се" по Нова телевизия политикът от ГЕРБ Делян Добрев веднага след Елена Йончева, която коментира кражби при пътната инфраструктура.

"Но катастрофата край Своге е трагедия", напомни му водещата Мирослава Иванова.

"Йончева я съдя, че ме напада постоянно, но не мога да я намеря никога, като дойдат призовкарите, все я няма.", продължи Добрев да атакува напусналата студиото депутатка.

И продължи: "Ако БСП не искат да стоят в парламента да си отидат, какво е това 20 души в НС? Ако погледнем инвестициите в реалния сектор, сега са повече от по времето на БСП. За това и сега доходите са по-високи, а безработицата по-ниска".

Според него новите технологии и медикаменти са скъпи, затова и ще плащаме малко повече за здраве.

Той коментира и министерската рокада: "Манолев се оттегли по свое желание, дори оставките на тримата министри е показател на високия морал на ГЕРБ", допълни депутатът.

"Няма проблеми в енергетиката, всичко това е предмет на законодателни промени, а не толкова на усилия от министри. В парламента човек може да е много по-полезен, отколкото на министерски пост", завърши Делян Добрев.

Водещи

Най-четени