Борис Бонев: Столична община и ЦГМ са оперирани от чувство за отговорност 05.01 | 19:10

"Транспортът е на огромна загуба, говорим за десетки милиони. Ръководството на Столична Община е решило, че трябва да одруса хората следновогодишно, без да имат възможност да си закупят билети", подчерта младият общински съветник

От iNews.bg

Не случихме на кмет на София. Явно 100 милиона не са достатъчни, за въвеждането на нова система за таксуване на пътници. Това заяви в предаването "Делници" на Телевизия Евроком столичният общински съветник Борис Бонев. Той припомни, че автоматите за билети в автобусите, трамваите и тролеите са били премахнати, защото е трябвало да се внедри новата система. Това на практика не се случва, уточни общинският съветник уточни, добавяйки, че в момента шофьорите не могат продават билети заради епидемичната обстановка.

"Транспортът е на огромна загуба, говорим за десетки милиони. Ръководството на Столична Община е решило, че трябва да одруса хората следновогодишно, без да имат възможност да си закупят билети", подчерта Бонев.

Кой е луд да тръгне да обикаля да търси пункт за билети. Всичко това е пряко следствие от факта, че ЦГМ и Общината са оперирани от чувство за отговорност и от способност да организират процесите.

Водещи

Най-четени