Любен Дилов-син и Росен Петров ще съдят Бареков 28.01 | 10:42

"Огорчени сме, че Николай се опитва да прехвърли проблемите в партията си на Политическия съюз БДЦ"

От iNews.bg

"Огорчени сме, че Николай се опитва да прехвърли проблемите в партията си на Политическия съюз БДЦ, от болната на здравата глава, обвинявайки нас за собствените си грешки. Очевидно е, че Николай има партийни и финансови проблеми, и че хората, които напада, не са готови да платят сметката вместо него."

Това заявяват от "Български демократичен център" в декларация, изпратена до медиите. От позицията им става ясно, че почетният председател на "Движение Гергьовден” Любен Дилов-син и депутатът Росен Петров ще съдят Николай Бареков.

"С клеветите, които г-н Бареков избълва в медиите, ще се занимае българският съд", категорични са те. "Поведението на Николай Бареков в последните два дни, в които раздава оценки, квалификации и обиди спрямо хора, които с нищо не са го заслужили, е тъжно".

Те твърдят, че в момента има "опитите за дестабилизиране на парламентарна група Български демократичен център".

Вчера Николай Бареков обяви, че "въпреки че претендира за висок интелект, г-н Ковачки изигра много глупаво картите си, като спазари депутати на парче като на битпазар, скривайки се зад одиозните фигури на Любен Дилов-син и неговия колега Драгомир Стефанов, които мъкнах на гърба си цяла кампания. Интересно е каква ли заплата получават в момента псевдо-лидерите на БДЦ от своя ментор, за да изпълняват функцията на негови парцалени кукли. Истината е, че колегите от "Гергьовден" не успяха да вземат дори и един депутатски мандат, въпреки че ние им дадохме водаческите места в родния за Любен Дилов-син 23 МИР, където той не можа да убеди своите съкварталци да гласуват за него".

Бившият телевизионен журналист твърди, че "Ковачки се опитва да използва партия Гергьовден и нейните лидери като смокинов лист или още по-точно - като тоалетна хартия, за да прикрие кражбата на цяла парламентарна група, преименувайки я на нищо незначещото БДЦ".

Водещи

Най-четени