Дясна ръка на Слави: Трифонов се чувства добре, всеки ден играе баскетбол 30.07 | 09:11

Така депутатът от Има такъв народ Филип Станев отговори на въпроса в каква кондиция е лидерът на първата политическа сила

От iNews.bg

Слави Трифонов е в чудесно здравословно състояние. Всеки ден играе баскетбол. Така депутатът от Има такъв народ (ИТН) Филип Станев отговори на въпроса в каква кондиция е лидерът на първата политическа сила. И подчерта, че казва това без ирония.

След грандиозния скандал между ИТН и партиите, с които се очаква да направи правителство – Демократична България (ДБ) и Изправи се БГ! Ние идваме (ИБГНИ), хората на Слави Трифонов засилиха медийните си изяви, за да обяснят своята гледна точка.

От изказването на Филип Станев и днес стана ясно, че отношението към финансовия министър Асен Василев не е добро заради негови професионални действия в миналото по отношение на фалирала фирма. ИТН държат на моралната и професионалната страна на кандидатите за министри и не могат да направят компромис.

За това и, според думите на Станев,от партията са си дали преценка, че трябва да са много внимателни за лизчностите, които ще изпратят във властта. "Този служебен кабинет е на Радев, ние какво доверие да сваляме?", отговори депутатът на въпрос за отношението към сегашната власт.

Водещи

Най-четени