Нови промени в движението заради ремонта на „Граф Игнатиев“ в София 29.06 | 14:10

В някои улици колите отново ще се допускат, други обаче се затварят

От iNews.bg

Поредна промяна в организацията на движение в района на ул. Граф Игнатиев в столицата заради извършвания в района мащабен ремонт. От 1.07.2018 г. до 15.07.2018 г. се въвеждат следните промени в организацията на движение:

Забранява се влизането на пътни превозни средства, както следва:

- по южната половина от пътното платно на бул. "Витоша” в кръстовището му с ул. "Алабин”, в участък с дължина от 12 м. Движението през кръстовището ще се извършва в една пътна лента, в посока от ул. "Цар Калоян” към бул. "Христо Ботев”;

- през кръстовището ул. "Солунска" - ул. "Ангел Кънчев”.

Променя се посоката на движение на превозни средства по ул. "Иван Денкоглу” в участъка от ул. "Цар Асен I" до ул. "Ангел Кънчев”, като посоката на движение е към ул. "Ангел Кънчев”.

От 01.07.2018 г. до 15.08.2018 г. се забранява влизането на превозни средства, както следва:

-по южната половина от пътното платно на ул. "Алабин”, в участъка от бул. "Витоша” до ул. "Граф Игнатиев”. Движението ще се извършва в една пътна лента, в посока от ул. "Цар Калоян” към бул. "Витоша” в същия участък.

-по ул. "Граф Игнатиев” в участъка от ул. "Алабин” до ул. "Княз Александър I” и в участъка от ул. "Княз Александър I” до ул. "Георги Раковски”;

- по ул. "Солунска” в участъка от ул. "Ангел Кънчев” до ул. "Граф Игнатиев”.

Възстановява се посоката на движение по ул. "Иван Денкоглу” в участъка от ул. "Цар Асен I" до ул. "Ангел Кънчев”, като посоката на движение е към ул. "Цар Асен I".

Закриват се местата за почасово платено паркиране и местата в режим на платено паркиране "служебен абонамент” по ул. "Солунска" от ул. "Ангел Кънчев" до ул. "Граф Игнатиев”.

От 1.07.2018 г. до 31.07.2018 г. се забранява влизането на превозни средства, както следва:

по ул. "Граф Игнатиев”, в участъка от ул. "Георги Раковски” до ул. "6-ти септември”;

- по ул. "6-ти септември” в участъка от ул. "Граф Игнатиев” до ул. "Ген. Паренсов”;

- през кръстовището ул. "Граф Игнатиев” - ул. "6-ти септември”.

Променя се посоката на движение на превозни средства по ул. "6-ти септември”, където движението става двупосочно в участъка от ул. "Хан Крум" до ул. "Граф Игнатиев”.

Закриват се местата за почасово платено паркиране и местата в режим на платено паркиране "служебен абонамент”, както следва: по ул. "6-ти септември” от ул. "Ген. Паренсов” до ул. "Граф Игнатиев”.

При изпълнение на ремонтите се осигурява пешеходна проходимост в зоната на строителните площадки, с широчина от 1.50м.

Закриват се местата за почасово платено паркиране за горепосочените места.

Водещи

Най-четени