Жена задигна 3300 лв. от бензиностанция, хванаха я 25.06 | 17:53

Оказа се бивша служителка, в ареста е и съучастничката й

От iNews.bg

Маскирана жена обра бензиностанция на пътя Асеновград – Бачково, съобщава БНТ. От касата на обекта тя успяла да отмъкне повече от 3 300 лева.

Само за два часа обирджийката е разкрита от полицията и задържана в ареста. Оказва се, че тя е бивша служителка на бензиностанцията.

В ареста е и нейна съучастничка, която е била на смяна в обекта. Двете жени са съквартирантки и от известно време имали финансови затруднения, съобщиха за БНТ от Районната прокуратура в Асеновград. Затова и двете решили да направят удар и да откраднат оборотните пари.

Сутринта, около 4 часа, бил задействан паник бутона на бензиностанцията. Дежурната служителка обяснила на униформените, че докато била зад касата, близо до рафтовете с цигари, в търговския обект влязла непозната жена с маска от торба на лицето.

"Тя е на 32 години, не е криминално проявена, не е осъждана. В процес на работа ще бъдат изяснени и конкретните мотиви, за извършеното престъпление. Като нейна съучастничка е установено и друго лице от женски пол, което също е задържано и работата продължава по наблюдението на Районна прокуратура – Асеновград", обяви главен инспектор Петър Бабугеров, началник на РУ – Асеновград.

Водещи

Най-четени