СДВР търси свидетели на нападението с нож в „Дианабад“ 04.01 | 15:17

Заподозреният мъж все още не е открит от полицията

От iNews.bg

СДВР търси съдействие от гражданите във връзка с инцидента от снощи, при който неизвестен засега мъж наръга с нож двама, които са с опасност за живота в УМБАЛ "Света Анна". Столичните полицаи търсят свидетели, които биха могли да дадат допълнителна информация за извършеното престъпление.

От МВР припомнят, че сигнал за постъпили в болничното заведение двама мъже на 42 и 45 години с  прободни рани е бил получен в полицията на вчера, малко след 18:00 часа. По данни на пострадалите, около 17:30 часа на кръстовището на булевардите "Никола Габровски"  и  "Г.М. Димитров" е възникнал скандал между тях и пресичащ мъж, който ги нападнал и им нанесъл нараняванията. Потърпевшите сами се придвижили до болницата, където са настанени за лечение.

Столични полицаи са предприели действия по издирването на извършителя. Работата по изясняване на фактите и обстоятелствата по случая продължава. Гражданите, които биха могли да дадат допълнителна информация, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност. 

Водещи

Най-четени