ММА звездата Дани Илиев лети със 162 км/ч по софийска улица и се кефи ВИДЕО 04.05 | 18:30

Улица "Каменоделска" минава покрай Централни гробища в София и по нея има трамвайно трасе и спирки на градския транспорт, а Илиев излъга, че случката е от Германия

От iNews.bg

Със 162 км/ч летя Ламборджини по софийската улица "Каменоделска". В спортния автомобил кабрио са били ММА боецът Дани Илиев и компания. Засега не е известен шофьорът, а представителят на бойните спортове се кефи на опасната скорост в населено място. Видео на камикадзетата бе публикувано в социалната мрежа. "Това нормално ли е, къде е КАТ", пита човекът, споделил видеото в "Катастрофи в София"

Какво като е 162 км/ч. Аз не съм карал, заяви пред колегите от сайта Столица.bg левскарската ММА гордост Дани Илиев. На въпроса къде в София са се возили с тази скорост, той арогантно отговори: Улицата е в Германия!

Господин Илиев, ако бяхте в Германия щяхте да сте зад решетките с белезници и дори нямаше да имате време да се похвалите във Фейсбук за високата скорост. И снимката ви с премиера нямаше да ви помогне! Само преди дни, за Великден, ММА боецът заедно с бившия вратар на "Левски" Димитър Иванков се включиха в благотворителната кампания на "Заедно за Сердика". Всички заедно занесоха козунаци, яйца и подаръци на деца, лишени от родителска грижа в столицата. Самият Дани Илиев се хвали в социалната мрежа с рекордната скорост по софийска улица при ограничение от 50 км за населено място. Човек трудно би повярвал в добрите му намерения и грижата за деца, след като дава такъв пример.

Улица "Каменоделска" минава покрай Централни гробища в София и по нея има трамвайно трасе и спирки на градския транспорт. Тя бе ремонтирана през 2019 година, подменени са настилка, релси, осветление, тротоари, спирки, а оттогава много шофьори си позволяват да превишават скоростта. Такова чудо със 162 км/ч досега не е регистрирано.

По "Каменоделска" има камери за видеонаблюдение на дирекция "Управление и анализ на трафика" на Столична община. По непотвърдена информация зад волана на автомобила е бил човек на име Йордан Николов. 

Водещи

Най-четени