ОП: Ще участваме в дебата за нова Конституция, която бъдещо ВНС ще приеме 02.09 | 11:49

Нашите идеи и предложения трябва да станат част от общия проект, каза Борис Янчев

От iNews.bg

"И през този политически сезон заявяваме, че нашата парламентарна група ще бъде най-активната част от българския парламент, за да можем в максимална степен да оправдаем очакванията на българското общество". Това заяви Борис Ячев в декларация от името на "Обединени патриоти" в началото на новия парламентарен сезон.

"Ще вземем и дейно участие в дебата по проекта на нова Конституция на Република България, със свои идеи и конкретни предложения, които да станат съставна част от общ проект. Проект, който ще бъде разглеждан от бъдещо Велико Народно събрание", увери той, цитиран от БГНЕС, предаде Нова ТВ.

Ячев подчерта, че основният ангажимент на депутатите от групата му ще бъде повишаването на доходите, както и увеличаване на минималната пенсия на 300 лева от януари 2021 г.

"Всички тези приоритети са цената на оставането на "Обединени патриоти" в това управление. Цена, която ние плащаме с цялото съзнаване на политическата ни и обществена отговорност", смята той.

Депутатът пожела разумна, отговорна и народополезна работа на българския парламент на колегите си през новия политически сезон. 

Водещи

Най-четени