27-годишен баща се самоуби с нож в сърцето и шокира семейството си в Търново 25.05 | 14:15

По непотвърдена информация 27-годишният мъж имал собствен бизнес и в последно време изпитвал сериозни затруднения. Предполага се, че именно финансовите сътресения са го провокирали да вземе фаталното решение

От iNews.bg

27-годишен мъж от Велико Търново се самоуби в празничния 24 май. За трагедията съобщи "Борба". Той е сложил край на живота си, след като се пронизал с нож в сърдечната област.

Деянието е извършено в банята на дома му, който се намира в новата част на квартал "Бузлуджа". На кървавата гледка се натъкнало семейството на мъжа.

Близките били шокирани от случилото се и подали сигнал на телефон 112 в ранните сутрешни часове

На място пристигат екипи на Центъра за спешна медицинска помощ и полицията. Здравните работници нямало какво да направят, за да го спасят, защото нанесената травма била несъвместима с живота.

Освен това човекът бил загубил огромно количество кръв. Медиците констатирали смъртта, а органите на реда останали да уточняват обстоятелства около трагедията.

По непотвърдена информация 27-годишният мъж имал собствен бизнес и в последно време изпитвал сериозни затруднения. Предполага се, че именно финансовите сътресения са го провокирали да предприеме самоубийство. Не се съобщава да е оставил предсмъртно писмо.

Починалият е баща на дете на годинка.

Водещи

Най-четени