Only in Bulgaria: Ученички се бият заради мъж 23.04 | 11:02

Момичетата употребяват цинизми, шамари и ругатни във видео, което се разпространява из мрежата

От Кремена Бедерева

Случаите на бой в училище между ученици или ученички вече са ежедневие у нас.

Култово видео се завъртя в социалната мрежа Facebook от няколко дни. То е озаглавено "Ученички се бият за к..*" и се споделя от потребителите из мрежата, като до момента е споделено от близо 2000 души. Потресаващият клип е публикуван в групата "Only in Bulgaria".

На клипа, който е около 2 минути, три момичета изпадат в лична свада заради мъж. Разправията е заради сексуални мераци на момичетата към "женен мъж", както се споменава във видеото.

Явно едната девойка е съблазнила гаджето на другата и скандалът е на лице. Нищо странно - на пръв поглед. Само дето девойките са на, не повече от 15-16 г. и използват арогантен език и шамари.

Момичето, което е нападнато от останалите две, трябва да дава обяснения защо и какво е правила и не е правила с въпросния господин. Чуват се цинични реплики, докато девойката, която всячески се опитва да се оправдание, че не е знаела за взаимоотношенията им, е налагана с шамари от другото девойче.

Цялата тази сценка се разиграва пред очите на още няколко тийнейджърки, които с любопитство стоят и наблюдават - и разбира се - снимат.

Оставаме сами да прецените какво трябва да се направи в случая и кой е виновен - държавата, родителите, учителите, всички.

Видеото, което определено не е подходящо за лица под 18 г., въпреки че на него за снимани именно такива, може да видите тук.

Водещи

Най-четени