Шофьори, избягвайте тези места в София! 15.01 | 09:12

Въвежда се временна организация на движението във връзка с посещението на държавния секретар на САЩ

От Кремена Бедерева

Въвежда се временна организация на движението във връзка с официалното посещение в София на държавния секретар на САЩ Джон Кери, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 08.00 часа до отпътуване на делегацията се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, на алеята между бул. "България” и Национален музей "Земята и хората”.

От 08.00 часа до приключване на мероприятията се забранява престоят и паркирането, както следва:
- паркинга на пл. "Народно събрание”;
- паркинга на пл. "Княз Александър І”;
- ул. "Леге” между ул. "Съборна” и бул. "Цар Освободител”;
- ал. Проф. д-р Желязко Христов.

От 08.00 часа до приключване на мероприятията се забранява влизането на пътни превозни средства, само при необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция” при СДВР, както следва:
- по ул. "Проф. д-р Желязко Христов”;
- по ул. "Леге” между ул. "Съборна” и бул. "Цар Освободител”.

Столична дирекция на вътрешните работи осигурява охрана на мероприятието и постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища за времето и на местата, които са посочени по горе.

Временно се затваря движението по бул. "Дондуков” в участъка от ул. "Мария Луиза” до ул. "Г.С.Раковски” и по бул. "Цар Освободител” в участъка от ул. "Мария Луиза” до ул. "Г.С.Раковски” по разпореждане на СДВР, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Движението се затваря само за пътни превозни средства. Градският транспорт ще продължи да се движи. По разпореждане на СДВР, паркирали автомобили ще бъдат премествани в съседни улици.

Водещи

Най-четени