Скандалът между протестиращ и "нещото" Каракачанов продължи с отворено писмо 20.10 | 12:34

Каракачанов, не тая злоба и омраза към теб, защото съдбата достатъчно те е намразила, за да те създаде такъв. Безразличен си ми и безличен! Съвет от мен - за в бъдеще, не си позволявай да намесваш майките ни! За нас те са святи, пише Петър Недевски

От iNews.bg

Протестиращият Петър Недевски изпрати отворено писмо до вицепремира и министър на отбраната Красимир Каракачанов. В него той изразява възмущението и недоволството си от лидера на ВМРО.

Припомняме, че преди 2 дни Недевски и Кракачанов си размениха остри репллики. Вицепремиерът попита протестиращия дали той е народът, в отговор на питане защо не си подава оставката, която народът иска. После политикът дори си позволи да намеси в скандалния доалог майката на Недевски.

ЕТО ГО И ПИСМОТО:
 
"Отворено писмо до нещото Каракачанов!
Каракачанов, няма да се обърна с Господин Министър или Господин Вицепремиер към теб, защото за мен ти си една голяма 0!!! Един прост човек, облечен във власт! Вчера в диалог помежду ни, си позволи да намесиш майка ми. Много подло, мерзко и просташко, типично за теб. Майка ми (лека и пръст, почина преди две години), беше достоен човек, за разлика от теб. С повече от 40 години трудов стаж. Време, през което е градила и съзидавала това, което ти и твоите колеги от това мракобесно за България правителство, да разпродавате на безценица и да крадете! През времето, когато ти агент Иван, си си писал доносите, тя е работила за бъдещето на тази страна! Каракачанов, не тая злоба и омраза към теб, защото съдбата достатъчно те е намразила, за да те създаде такъв. Безразличен си ми и безличен! Съвет от мен - за в бъдеще, не си позволявай да намесваш майките ни! За нас те са святи! Видно е, че за теб освен власт и пари, други ценности не съществуват. ОСТАВКА!!!
С голямо неуважение: Петър Недевски"

Водещи

Най-четени