Иво Мирчев: Шефовете на МВР службите се крият като мишки, в отпуск са за цялото лято 17.05 | 09:40

С тези си действия те поставят в риск националната сигурност на страната, грижейки се за собственото си оцеляване и доказват, че са със заешки сърца, пише дясната ръка на Христо Иванов

От iNews.bg

Тревожна информация изнесе дясната ръка на Христо Иванов в ДБ - Иво Мирчев. Политикът пбяви, че всички шефове на МВР служби страхливо са излезли в отпуск до септември в опит да се спасят от уволнение. Всичко това е под опеката на Бойко Борисов, по мнението на Мирчев. Ето какво пише той:

Всички шефове на служби към МВР са в болнични или неплатен отпуск до м. септември, разрешен лично от премиера Борисов. Причината - да не бъдат уволнени от новия министър.

С тези си действия те поставят в риск националната сигурност на страната, грижейки се за собственото си оцеляване.

Досега знаехме, че Бойко го е страх. Страх го е от опозицията, да се появи в парламента, да дойде на дебат, да покаже ревизионните актове на Лукойл, страх го е от Путин, от Ердоган... За Борисов го знаехме. Вече го знаем и за шефовете на МВР службите, че са заешки сърца. Хората, които трябва да се грижат за сигурността на всички българи се крият като мишки по примера на техния главатар.

Водещи

Най-четени