Първият бутик за климатизация отвори врати във Варна 09.06 | 09:07

От iNews.bg

Първият бутик за климатизация GREE Shop Varna отвори врати на 8 юни 2021 г., благодарение на екипа на "Мухтаров" ООД

Когато един доказан национален бранд, срещне друг бранд с авторитет на световно ниво, няма как резултатът да не е нещо ексклузивно и добро за всички клиенти. Благодарение на "Мухтаров" ООД от днес Варна става официален дом на световния лидер на пазара на климатична техника GREE, чрез откриването на първия за морската ни столица и втори за България GREE Shop.

GREE Shop Varna не е просто специализиран магазин, а модерен бутик за климатична техника. GREE Shop Varna е място за срещи и събития, където клиентите могат да получат експертни отговори на своите въпроси. Да намерят от специалистите на "Мухтаров" ООД професионален съвет за климатизацията на своите жилища, офиси, търговски помещения или производствени площи. В елегантна обстановка, следваща световните трендове и изискванията на бранда GREE, на 100 м2 са изложени богат избор от климатична техника на глобалния лидер - централна климатизация за хотели и офиси, водни отоплителни инсталации за къщи и производствени площи, битова и професионална серия моно- и мултисплит системи, а консултантите на GREE Shop Varna ще предложат подходящо решение за всеки вид архитектурни нужди.

От дълги години "Мухтаров" ООД е основен партньор за Североизточна България на климатичния бранд GREE. Но сега с откриването на GREE Shop Varna в сърцето на морската ни столица издига на ново ниво пазара на климатици в града. "Климатизацията не е просто купуване на някакъв климатик. Това е цялостна и професионална грижа за клиента от проектирането през изпълнението до гаранционния и извънгаранционен сервиз", коментира Венцислав Мухтаров, управител на "Мухтаров" ООД и GREE Shop Varna.

GREE Shop Varna се намира на адрес бул. Сливница 180 (сграда на "Досев Импекс") и в него може да откриете вярното климатично решение всеки делничен ден от 9 до 18 часа и събота от 10 до 14 часа, както и на сайта www.clima.muhtarov.com.

 

 

Водещи

Най-четени