Истинска бомба! Роналдо казва „Чао!“ на Реал 16.06 | 11:27

CR7 ще бяга от Испания заради обвиненията, че укривал данъци

От iNews.bg

Авторитетният португалски вестник A Bola шокира медийната общественост с новината, че звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо иска да напусне Испания и решението му затова е категорично. Според изданието, CR7 е възмутен от отношението на испанската прокуратура и обвиненията, които му бяха повдигнати във връзка с укриването на данъци в размер на 14 768 897.40 евро.

A Bola твърди, че Роналдо вече е съобщил решението си на президента на Реал Флорентино Перес и връщане назад няма, пише Гонг.

В четвъртък AS разкри, че от клуба са посъветвали Роналдо да постигне споразумение с прокуратурата относно обвиненията повдигнати срещу него. Ако Кристиано признае вината си в рамките на 60 дни, съдията може да приложи висококвалифицирани смекчаващи обстоятелства, които са въведени в Наказателния кодекс на Испания през 2013 година и може да намали на половина или на четвърт всяко едно от данъчните престъпления, ако футболистът признае фактите, че е укрил приходите си и е ощетил държавната хазна. Глобата на Роналдо може да бъде 30 милиона евро, предаде Sporta.bg.

Водещи

Най-четени