Феновете на бойните спортове се насладиха на гала вечер в Универсиада 03.04 | 15:20

"Предизвикателството на стиловете" задоволи и най-капризните любители

От Даниел Любомиров

"Предизвикателството на стиловете" препълни снощи зала "Универсиада" и задоволи и най-капризните любители на бойните спортове. Галавечерта ще се запомни със страхотните победи на звездите Деян Топалски, Валентин Бенишев и Росен Димитров. На небосклона обаче изгряха и няколко нови имена, които в бъдеще ще властват в клетката на ММА боевете.

Подробности и снимки вижте в Sporta.bg

Събитието в "Универсида" бе организирано от TWINS-12 и премина на изключително високо ниво. Това с ръка на сърцето признаха и доста от чуждестранните гости – зрители и участници в 12-ата гала под шапката на TWINS-12.

Над 2000 души дойдоха с намерението да видят зрелище и кръв. И го получиха. Общо 13 срещи (4 от които подгряващи) държаха зрителите в постоянно напрежение и ги накараха да не откъсват поглед от клетката.

Случаите, в които това се случваше – имаше повече от сериозна извинителна причина. На ВИП масите около клетката и по трибуните бе пълно с очарователни дами, които нямаше как да оставят равнодушен и най-железния мъж.

Тук е моментът да се отбележи, че организаторите бяха избрали за момиче, което да вдига табелките между рундовете – умопомрачителна руса красавица. Километричните й бедра са за книгата на "Гинес", коментираха със задоволство и искрящи очи зрителите.

Трябва да се подчертае и фактът, че "Предизвикателство на стиловете" се състоя и пожъна небивал успех, въпреки неистовите опити на Станислав Недков –Стъки да помрачи галавечерта. Въпросното лице пробва и невъзможното, за да подлее вода на организаторите. Вместо това обаче им изписа вежди и събитието ще остане в историята като една от най-успешните гали в последните години.

Вечерта стартира с 4 срещи между бойци, които търсят място под слънцето. Битките показаха, че повечето от тях ще го намерят. Делян Иванов надви Борис Андреев, Теодор Михайлов не остави шанс на Велислав Каркиев, а Слав Славов се справи с Цветомир Милчев. В най-интригуващата битка пък Илиян Георгиев победи трудно коравия грък Арис Пападопоулос. Илиян демонстрира завидна воля за успех и се измъкна от почти невъзможна позиция, за да се поздрави с успеха.

Водещи

Най-четени