Върнахме си го на УЕФА: Сложиха им скоби на колите баш пред "Васил Левски" 29.09 | 15:58

Докато ни проверяват, ги "закопчаха" набързо

От Кремена Бедерева

Родната ни столица показа, че правилата важат за всички - еднакво. Както е известно, в центъра на София има обособени синя и зелена зона за паркиране. Ако не си платиш за престоя, биваш глобен - или със скоба на колата, или паяк ти я отнася до наказателния паркинг.

Всичко е ясно за софиянци и гости на града. Но явно не и за делегацията от УЕФА.

Оказва се, че те явно не са много наясно със законите у нас, след като служители на Столичната община са успели да ги глобят.

Това е станало точно пред националния ни стадион, където са били паркирани колите на УЕФА. Те са се озовали със скоби на гумите, след като явно от УЕФА са решили да минат метър и да не си платят за престоя, съобщават спортните сайтове у нас.

Пратениците на европейската централа бяха на инспекция на Националния стадион, за да проверят дали Лудогорец е изпълнил препоръките им, с които стадионът да покрива необходимите правила за мач от шампионската лига.

Според donbalon пък, макар че колите със скоби са на УЕФА, те пак ще трябва да платят глобата, която е узаконена в подобен случай, а именно - 30 лв. и ти махат скобата и ти освобождават колата.

Похвално за Столична община - правилата са за всички, независимо дали те са от УЕФА и дали не ни "цакат" с прекалените си изисквания към националния ни стадион.

Нали помните - именно от УЕФА ни застреляха с цели 41 препоръки, които бяха отправени към Лудогорец за предстоящите домакинства в Шампионската лига. 

После се опитаха да замажат положението, като ни похвалиха недвусмислено - като определиха "Васил Левски" като "гробище на европейски шампион".

Водещи

Най-четени