Гаджето на Григор надува български рап докато натиска педала на Ферари из Монте Карло ВИДЕО 10.12 | 09:14

Лолита Османова е принцеса, чийто живот е като в приказка. Така се представя самата тя в социалните мрежи

От iNews.bg

Актуалната страст на Григор Димитров Лолита Османова явно вече е лудо хлътнала по нашичкия плейбой, защото покрай него си пада по всичко българско. Рускинята се оказа сред най-новите фенове на родния рапър Били Хлапето. Тя качи стори в своя профил в Инстаграм как шофира по улиците на Монако. А от "Ферарито" се чува известната песен - "Бели нощи" - ВИЖТЕ ТУК.

А коя е новата тръпка на Гришо? Лолита е принцеса, чийто живот е като в приказка. Така се представя самата тя в социалните мрежи.

Дъщеря е на руския магнат Елдар Османов, съсобственик на голямата енергийна компания MRSEN (чийто имидж на руския енергиен пазар е доста спорен, бел. ред.), и бивша съпруга на Гаспар Авдолян, син на друг олигарх - акционера в компанията за руски смартфони "Yota" Алберт Авдолян, чието състояние според Forbes e 800 милиона долара. 

През 2017 г. сватбата на Османова и Авдолян заема първо място в класацията за сватби на годината. В Русия дори я определят като "Сватбата на века".

"Трудно е да си го представим, но ако някой реши да надмине това тържество - тогава, очевидно, сватбата ще трябва да бъде отпразнувана на Марс", отбелязва в репортажа си за сватбата сайта "Kp.ru".

На 1 юли 2017 на тържеството се състои в "Долби тиътър" в Лос Анджелис, точно там се раздават и "Оскарите".

На пищното парти, достойно за арабски шейх, пеят звезди от световна класа - Лейди Гага и Джейсън Деруло, Стас Михайлов, Светлана Лобода, Николай Басков. Водещи на приказната сватбена церемония са Ксения Собчак и Андрей Малахов.

Според различните руски медии за сватбата на Лолита и Гаспар са похарчени между 10 и 25 милиона долара.

Роклята, в която Османова отива да олтара, е цялата покрита с диаманти, тежи 50 кг. и е дело на ливанския дизайнер Зухаир Мурад. В комбинация с екстравагантните бижута, според експерти одеждата струва 1 милион долара.

Булката сменя няколко шикозни тоалета в празничния ден.

Банкетната зала е била декорирана с близо 1 милион бели рози, за които младоженците са похарчили 500 000 щатски долара. Сватбената торта е достойна за рекорд със своите 10 етажа.

Кой да предположи, че бракът на Лолита ще се разпадне съвсем скоро поради финансови проблеми?

На 17 октомври 2018 Лолита и Гаспар се развеждат официално. Но за развода не са виновни децата, а родителите им.

Свекърът Авдолян не иска и да чуе за новата си рода Османови и младите се разделят заради конфликт, възникнал между семействата им.

Оказа се, че компанията на Османов дължи около 6 милиарда рубли (72 млн. долара) на Авдолян и отказва да ги върне. 

Всичко започва в края на 2017, когато въпреки проблемите на енергийния доставчик на Османов, Авдолян решава да откликне на молбата, макар неблагоприятните прогнози и резултатите от проверките в енергийния холдинг.

Още по време на сватбата е било ясно, че компаниите MRSEN изпитват колосален недостиг на средства, което заплашва загубата на бизнеса в ключови региони и като цяло - фалита на холдинга. Затова заемът на парите на Авдолян не е бил нищо повече от измама.

Въпреки развода и финансовата криза в компаниите на татко си, Лолита не изглежда отчаяна и прекарва цялото си свободно време в пътувания и пазаруване.

Османова поддържа моден блог и често присъства на фешън, кино и социални събития, включително Венецианския филмов фестивал, на който блести на червения килим в рокля с изумруден цвят и огърлица "Булгари".

Новата тръпка на Григор Димитров живее в Монако, също като него и явно нещата между тях вървят по мед и масло. Едва ли иначе рускинята щеше да слуша български песни, че и да ги пуска като сторита.

Водещи

Най-четени