Стойчо Младенов към Жеков: Кой ти плати животоспасяващата операция? Малък човек си! 24.06 | 16:14

Двете легенди на ЦСКА сипят хули помежду си, Младенов с дълго обяснение в своя личен сайт

От iNews.bg

Легендата Стойчо Младенов, който в момента е треньор на казахстанския Кайсар, отговори на атаките на друга легенда - Петър Жеков, на личния си сайт. Голмайстор №1 на България за всички времена обяви,  че Гриша Ганчев бил изгонил като мръсно коте Екзекутора на Ливърпул, който се натискал за поста на треньор на Армията. След което добави, че преди години жената на Младенов била на заплата в ЦСКА. Тя получавала 25 000 лева без нищо да работи, същото било и със сина на Младенов, който само редял конусите, а касирал 10 бона месечно.

Позицията на Стойчо Младенов:

Никога не съм се натискал да ставам треньор ЦСКА. Моята емоционална връзка с ЦСКА никой няма да отнеме. Да, имах предложение от Гриша Ганчев да поема отбора преди повече от година. Но аз имах и имам ангажимент към "Кайсар", който не мога да прекратя. Ганчев разбра и си стиснахме ръцете с пожелание за успехи. Този факт не променя нищо между двама ни.

По-добре е Петър Жеков и семейството му да бъдат запитани кой плати животоспасяващата му операция. Ще избързам и ще отговоря – аз и хората от моя екип. Тогавашният администратор на ЦСКА Кирил Костов занесе парите. Направихме го от сърце. От уважение към един велик футболист, който за съжаление явно е много малък човек. И към когото не само аз, но и много други отдавна са загубили всякакъв респект. Жалко, че си позволява да говори подобни глупости по мой адрес и семейството ми. Нека някой собственик на ЦСКА каже кога жена ми е получавала пари от клуба? Никога не се е случило. Категорично отричам. Ако така наречените журналисти, които взимат интервюта от Петър Жеков, искат да бъдат истински репортери, нека проучат нещата. Да попитат тримата собственици, при които съм работил като треньор на ЦСКА. Да попитат мен. Най-лесно в България изглежда някой да бъде оцапан с кал и всичко да мине и замине. Жалко за господин Жеков, жалко и за тези "журналисти". Ще си останат завинаги "герои за един ден".

Моите успехи на "Българска армия" няма кой да отнеме. Стигат ми писмата и обажданията от фенове, които ми благодарят и ме поздравяват за сегашните ми успехи. И ми пишат, че ме чакат един ден отново в ЦСКА. но явно има много хора, които се страхуват, че това ще се случи.

Писна ми знайни и незнайни герои да петнят името ми и затова предпочитам да работя далече, където ме уважават всички. С "Кайсар" имаме важни мисии до края на годината. Никога не бих скъсал договорните и емоционалните отношения с ръководството на клуба, което направи толкова много за мен. До последния ден на договора ще бъда в "Кайсар".

На ЦСКА пожелавам много победни мачове в Европа и шампионска титла в края на сезона..

Водещи

Най-четени