Конър Макгрегър бе пребит жестоко и пратен в нокаут във втория рунд от Дъстин Порие ВИДЕО 24.01 | 12:00

Това беше първа загуба на ирландската ММА звезда с нокаут от стойка

От iNews.bg

Дъстин Порие записа най-голямата победа в кариерата си. Бившия временен шампион в лека категория се изправи срещу Конър Макгрегър в главната битка на UFC 257, което се проведе в Абу Даби на остров Яс. Битката им беше реванш в лека категория. Преди няколко години Конър успя да нокаутира Порие за по-малко от две минути, но този път нещата бяха различни. В началото Макгрегър започна агресивно и пресираше, а Порие започна с ритници. Дъстин реши да пренесе боя на земята, но Макгрегър се изправи и двамата влязоха в клинч. Конър вкара своите удари с рамо, но Порие не му отстъпи. Конър вкарва лакти и колена, а след тях и дясно кроше, с което нарани Порие. Конър продължи с по-добрите атаки и спечели този рунд. Във втория рунд обаче Порие вдигна оборотите и съсипа водещия крак на Макгрегър от ритници. Видимо беше, че кракът на Макгрегър е извън строя. Порие натиска сериозно Макгрегър и успява да го нарани. Порие сваля Макгрегър на земята с дясно кроше, а след това му вкарва граунд енд паунд и рефера спира боя. Порие нокаутира Макгрегър в средата на втория рунд и навлиза в серия от 2 поредни победи. Макгрегър от своя страна се връща към загубите и сподели, че иска да е активен тази година. Това беше първа загуба с нокаут за Макгрегър в неговата кариера.


Междувременно звездата Хабиб Нурмагомедов коментира загубата, която Конър допусна от Дъстин Порие. "The Eagle" сподели в социалните мрежи, че Макгрегър сам си е виновен, защото е изоставил своя отбор и съотборниците му, които са го направили шампион.

Нурмагомедов критикува Макгрегър, защото правил спаринги с деца и бил далеч от реалността. Тази загуба от страна на "The Notorious" уби всички шансове за реванш между него и Хабиб Нурмагомедов. Ето какво написа още Хабиб в социалните мрежи:

Това е нещото, което се случва, когато смениш твоя отбор и изоставиш твоите спаринг партньори, които са те направили шампион и вместо това правиш спаринги с малки деца. Далеч си от реалността.

Дейна Уайт изгаряше от желание за реванш между Хабиб и Макгрегър, но явно такъв никога няма да има.

Водещи

Най-четени