ММА титани идват във Варна за невероятно шоу на 30 юли 26.07 | 15:21

Spartacus Fighting Championship 3 събира на едно място шампиони като Джон Демел - Разрушителя, Томас Чевински, Али Ескиев и др.

От iNews.bg

Невероятна и незабравима вечер за феновете на ММА се очертава тази събота. Гражданите и гостите на Варна имат уникалния шанс да видят на живо едни от най-великите звезди и шампиони в съвременната история на този спорт. На 30 юли от 19:30 часа в Двореца на културата и спорта в морската ни столица водещи бойци от Европа ще бъдат част от уникална гала вечер, посветена на най-силните и най-атрактивните в новата ММА история. Трудно може да се изброи цялата визитка, която носи всеки един от колосите, както и спечелените титли и колани. В една вечер английската промоутърска компания Combat Promotion, собственик на SFC, ще изправи в титаничен сблъсък шампиони от различни стилове и вериги, представители от цял свят.

Гостите на шоуто Spartacus Fighting Championship 3 ще имат уникалната възможност да видят на живо имена като Джон Демел – Разрушителят, Томас Чевински, Али Ескиев, Анита Доганова, Анди Кънингам, Джими Уелън, Камил Колтън, Христо Христов. За да гарантират обективност при излъчването на победителите в тези толкова очаквани двубои, Combat Promotion са поканили UFC рефери, съдии, cut men и officials. За обявяването на двубоите и тяхното ръководене от САЩ пристига Майк Маркам – водещ на най-големите международни ММА турнири в света.

1754379

Реално варненци вече получиха лека загрявка за шоуто. Джон Демел-Разрушителят и Али Ескиев направиха демонстрация в центъра на Варна в рамките на презентацията на предстоящата гала вечер. Двамата бойци събраха много погледи, след като демонстрираха основни техники в стойка от ММА. Преди това публиката буквално притаи дъх при изпълненията на атрактивните войни от "Бага-тур", които ще открият ММА турнира. Те пресъздадоха прабългарски боеве с мечове, щитове, брадви и лъкове в центъра на града, на входа на Морската градина. Имаше и официална презентация на предстоящия ММА спектакъл, като към зрителите бе отправено и предизвикателство да бъдат заедно с бойците на 29 юли в 19:30 ч. на същото място - входа на Морската градина, където ще се проведе кантарът, а след това и пресконференцията за големия и очакван с огромен интерес спектакъл. Тогава всички бойци ще преминат през официалния кантар и ще се изправят лице в лице с противника. Тогава зрители и журналисти ще имат възможност да зададат своите въпроси и предизвикателства към ММА звездите.

1754382

Голямото шоу започва точно 24 часа по-късно – на 30 юли в 19:30 ч. в Двореца на културата и спорта. Вечерта ще бъде открита с пресъздаване на древна битка от атрактивните войни на прабългарската школа за оцеляване "Бага-тур". Българските бойци, участници в гала вечерта, ще се появят на подиума в духа и традициите на българския фолклор. Целта е представянето на българския боец с цялото му величие и достолепие, познато от големите битки в родната история на българските национални герои. Всичко това, заедно с впечатляващите светлинни и звукови ефекти, международен екип от професионалисти означава само едно - гарантирано грандиозно ММА шоу.

А ето и малко повече информация за самите звезди, които ще вземат участие в невероятната гала вечер:

Джон Демел - Разрушителят, е едно от водещите имена в тежката категория в Европа, шампион на пет различни вериги, боец, който приключва всичките си мачове с разбиване на противника още в първите минути. 150-килограмовият гигант от Полша и шампион в тежка категория на CFC (Cage Fighting Championship) и Fusion MMА Томас Чевински е още една от атракциите в турнира. Али Ескиев - шампион на SFC и един от водещите чеченски бойци, майстор на спорта на Руската федерация и майстор по ръкопашен бой на Руската армия. Анди Кънингам - шампионът в тежка категория на WCMMA и UCMMA, многократен първенец по бокс и кик-бокс. Джими Уелън - световен шампион на International Sport Kickboxing Association (ISKA) и европейски шампион на World Kickboxing Network (WKN). Камил Колтън, който наскоро спечели британската титла на световната кик-бокс Асоциация (WKA) идва в България само с една мисъл, да си тръгне с още една титла, тази на SFC. На пътя му този път се изправя непобеденият до този момент в K1, български лъв Христо Христов. Това е и първият българин, достигнал до титлата шампион на WCMMA, носител на колана на супертитлата по Санда в Лондон, финалист от английското реалити шоу "Born to fight", където си извоюва името "Терминатора". Анита Доганова е многократен шампион по граплинг и аматьорски по ММА на България. Едно бижу, което впечатлява със своята женственост, но е истински войн в клетката.

Водещи

Най-четени